fbpx

Produk Olive House Terbukti Secara Saintifik dan Mendapat Pengiktirafan Organik daripada KKM dan Antarabangsa

organik olive house kkm
Anugerah-sijil-organik-kkm-kepada-olive-house-Bumiputera

Peluang Menjana Pendapatan Sehingga 5 Angka Sebulan Sebagai Ejen OLIVE HOUSE

Adakah anda ingin bebas daripada bebanan kewangan?
Mampu untuk bersedekah setiap hari?
Bebas untuk membuat keputusan berkaitan kewangan?

JOM sertai keluarga besar Olive House untuk kita sama-sama berkembang maju.

Misi Ke-4 Olive House

“Objektif kami adalah untuk membentuk usahawan yang berdikari dari aspek ekonomi dan berpengetahuan tinggi”

Majlis Anugerah Usahawan (MEGAH)

Rewards Pelancongan

Walau siapa pun anda, tua atau muda, lelaki atau perempuan, kami akan bantu anda untuk menjadi usahawan yang berilmu dan berjaya menjana pendapatan sehingga 5 angka sebulan

Testimoni pengguna Olivie Plus 30x

Gastrik yang Kronik


Pengalaman Puan Aida yang diperkenalkan dengan minyak zaitun olivie plus 30x selepas mengalami masalah gastrik yang teruk sewaktu mengerjakan umrah ketika beliau berada di Madinah.

Perubahan yang ketara selepas meminum minyak zaitun Olivie Plus 30x membantu beliau mengerjakan ibadah umrah dengan sempurna.

Keajaiban minyak zaitun yang kaya dengan khasiat semulajadi seperti Hydroxytyrosol dan Oleochantal.

Jantung Tersumbat 70% Pulih


Kami telah dikejutkan dengan cerita seorang pesara guru yang telah sembuh masalah jantung tersumbat 70% melalui pemakanan organik

[𝗔𝗣𝗔 π—£π—˜π—₯𝗔𝗦𝗔𝗔𝗑 𝗔𝗑𝗗𝗔? π—§π—œπ—•π—”-π—§π—œπ—•π—” 𝗗π—₯ π—–π—”π—žπ—”π—£ π—π—”π—‘π—§π—¨π—‘π—š π—¬π—”π—‘π—š 70% π—§π—˜π—₯𝗦𝗨𝗠𝗕𝗔𝗧 π—£π—¨π—Ÿπ—œπ—› π—¦π—˜π—£π—˜π—‘π—¨π—›π—‘π—¬π—”]-“… Alhamdulillah, saluran jantung dah cantik, lancar dan tak perlu dah buat by pass ya …” – doktor pakar jantung
Saya rasa nak rebah kat situ jugak sebab terkejut dengan result yang keluar selepas pengambilan set jantung sihat selama hampir 3 bulan sahaja“- cikgu shukri.

Produk Berkualiti Tinggi Daripada Ladang Berusia Lebih Daripada 100 Tahun

Minyak Zaitun Terbaik


Dr. Zubaidi Ahmad ialah salah seorang daripada influencer Olive House sejak tahun 2018 sehingga sekarang.

Dr. Zubaidi pernah berkunjung ke Morocco untuk melihat sendiri ladang dan proses menghasilkan produk Minyak Zaitun Olivie.

Beliau juga mengamalkan pengambilan produk Olive House pada setiap hari seperti Olivie Plus 30x, Olivie Power Up (OPU) dan Cuka Tin serta beberapa produk yang lain.

Rahsia Minyak Zaitun OLIVIE


Minyak Zaitun Olivie Plus 30x yang merupakan produk utama yang mendapat permintaan yang tinggi daripada para pelanggan Olive House.

Minyak zaitun ini mendapat pengiktirafan Organik daripada KKM,Β USDA dan European Orgaincs dihasilkan oleh ladang berusia lebih daripada 100 tahun di Maghribi.

Kajian-kajian saintifik membuktikan minyak zaitun kaya dengan khasiat untuk tujuan kesihatan.

Kajian Saintifik Khasiat Minyak Zaitun

Hydroxytyrosol mempunyai pelbagai sifat farmakologi, termasuk tekanan anti-oksidatif dan aktiviti anti-radang, mencegah hiperglisemia, rintangan insulin dan sindrom metabolik.
(Rujukan: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27287014/)

Pakar Pemakanan, Hospital Columbia Asia, Iskandar Puteri Johor, Yap Pau Lin berkata, minyak zaitun mengandungi lemak mono tidak tepu (MUFA) yang menyihatkan, di samping lemak tepu dan juga lemak poli tidak tepu (PUFA) termasuk omega 3 dan omega 6.
(Rujukan: https://www.columbiaasia.com/malaysia/health-articles/10-khasiat-luar-biasa-minyak-zaitun-termasuk-turunkan-berat-badan)

Saintis dan Pakar Nutrisi Antarabangsa Sebagai Penasihat Olive House.
Professor Dr. Muhammad Faid

Pemasaran (ATL – Above The Line) Sepanjang Tahun Oleh HQ Secara Online dan Offline

TV, Radio, Billboard, Social Media

Billboard Olive House
minyak habbatussauda olive house rtm
Penutup salam baitullah - rtm 5.08
cinta rasul olive house
kak cik olive house nutrisi lemak sihat

Barisan Influencer Yang Terkenal Membantu Aktiviti Pemasaran

Dr Zubaidi SPM TV1 - 22.08
Fakhrul UNIC

Kerjasama Strategik Dengan IPT, Hospital, Dll

KPJ MoA olive house aafiyat
Kumpulan Perubatan Johor
MoU UiTM olive house aafiyat
UiTM
Yayasan Jantung Malaysia olive house
Yayasan Jantung Malaysia
KDA FC Olive House Aafiyat
KDA FC

Penampilan Di Dalam Berita, Iklan dan Rancangan TV

Pengiktirafan Pencapaian Olive House

Top 10 Malaysia's Growth Champion 2021

BERNAMA News in brief: June 17, 2021 OHR MARKETING SDN BHD, which carries the Olive House brand, has received a prestigious recognition from the Financial Times (FT), being listed in the FT Asia-Pacific High-Growth Companies 2021, compiled in partnership with its sister company, Nikkei Asia and an international research firm, Statista. In a statement, the leading supplier of scientifically proven halal natural and organic products in Malaysia said Olive House is ranked No. 242 overall as one of the 500 fastest-growing companies in Asia Pacific and number eight among its Malaysian peers. - BERNAMA https://www.bernama.com/en/news.php?id=1973119

No. 242 of the Fastest Growing Companies in Asia Pacific

BERNAMA News in brief: June 17, 2021
OHR MARKETING SDN BHD, which carries the Olive House brand, has received a prestigious recognition from the Financial Times (FT), being listed in the FT Asia-Pacific High-Growth Companies 2021, compiled in partnership with its sister company, Nikkei Asia and an international research firm, Statista.
In a statement, the leading supplier of scientifically proven halal natural and organic products in Malaysia said Olive House is ranked No. 242 overall as one of the 500 fastest-growing companies in Asia Pacific and number eight among its Malaysian peers.
– BERNAMA
———————————————————–Β 

FT ranking: Asia-Pacific High-Growth Companies 2021: March 31, 2021

The FT Asia-Pacific High Growth Companies 2021 ranking is a list of 500 companies in the Asia-Pacific region that have achieved the highest compound annual growth in revenues between 2016 and 2019. The ranking was created through a complex procedure.

https://www.ft.com/high-growth-asia-pacific-ranking-2021

CEO Olive House / Presiden Aafiyat Group Ustaz Aidil Azwal Zainudin

Ustaz Aidil Azwal bin Zainudin yang merupakan pengasas Olive House.
Walaupun bergelar seorang graduan dalam bidang Undang-Undang dari Al-Azhar, Mesir, namun beliau juga adalah seorang usahawan berjaya yang berkaliber.
Ustaz Aidil Azwal Zainudin juga telah menamatkan Master in Business Administration (MBA) pada tahun 2021.

Aidil Azwal - MBA - presiden aafiyat group olive house

Menarik, Saya Berminat Nak Jadi Ejen

TAPI …

– saya tak ada pengalaman berniaga,Β saya tak pandai menjual,Β Saya tak pandai marketing, saya tak tahu khasiat produk, saya takde facebook, saya takde shopee

– Jangan Bimbang –Β 

Kami Akan Membimbing Anda Dengan Syarat Anda Nak Belajar Dan Nak Berjaya

Kelas dan Bimbingan Produk, CRM, Media Social, Shopee, Dll.

Bahan Pemasaran Disediakan Oleh HQ dan CAM

Group Support – Whatsapp, Telegram, Facebook

Kelebihan Menjadi Ejen Olive House

Apakah kelebihan menjadi Ejen Olive House?
Berikut adalah antara keunikan dan kelebihan menjadi Ejen Olive House

Produk Berkualiti

Lebih 10 produk berasas Quran telah berada di pasaran dan semakin bertambah

Sokongan Perniagaan

Menyediakan sistem pemasaran dan pembangunan ejen yang sistematik dan terancang

Pengiklanan Konsisten

Program pengiklanan yang konsisten dan menyeluruh sebagai sokongan ejen-ejen di hampir semua platform media

Kadar Keuntungan 30%

Lebih 10 produk berasas Quran telah berada di pasaran dan semakin bertambah

Insentif Wang Tunai

Menyediakan sistem pemasaran dan pembangunan ejen yang sistematik dan terancang

Bonus Pakej Percutian

Program pengiklanan yang konsisten dan menyeluruh sebagai sokongan ejen-ejen di hampir semua platform media

3 Langkah Mudah Menjadi Ejen Olive House

1. Sesi Penerangan

Anda akan diberi penerangan berkenaan:
– Model Perniagaan
–Β 
Kelebihan Menjadi Ejen Olive House
– Terma-terma & Syarat-syarat

2. Daftar & Bayar

Pembayaran boleh dibuat secara online atau cash untuk pembelian produk. Penyerahan produk samada hadir ke pejabat atau penghantaran percuma ke alamat anda

3. Lantikan Ejen Rasmi

Tahniah! Setelah pembayaran anda akan didaftarkan ke dalam sistem. Kemudian boleh mula jana pendapatan dengan memasarkan dan menjual produk-produk Olive House

Sertai Olive House Sekarang!

Pendaftaran Ejen Olive House

Adakah Anda Pengguna Produk Olive House(Required)
Apakah Tujuan Anda Menjadi Ejen Olive House(Required)
Adakah Anda Mempunyai Premis Perniagaan / Pusat Rawatan?(Required)
× Klik Saya